Gemini Junior...

Ikke sponset!

Endelig er den her. Maskinen jeg bestilte for over en måned siden, maskinen som ble stående i Oslo i 20 dager mens jeg venta og venta! Endelig er den her hos meg. Jeg venta bare et par timer i dag, så kom den på døra. Nå er jeg i fyr i flamme.... Var jeg noe misfornøyd med servicen tidligere så kan jeg rette det opp med at jeg er veldig fornøyd i dag!

Hva snakker jeg om? Gemini Junior....

Den nye stansemaskinen fra Crafter’s Companion, som kom ut på markedet for en drøy måned siden er kjøpt, betalt og endelig i hus.

Dette er maskinen for flere ulike hobbyer, om man lager kort eller quilter - denne stanser og embosser. På bildene over ser du tre sider av esken, hvor du også kan se hva slags materialer den kan stanse ut.

Så, hva er så fint med denne da, kontra andre stansemaskiner?! Presset! Denne skal greie å stanse ut to lag med denim, med en gjennomkjøring. Er det ikke fint? Fra tidligere finnes den originale Gemini. Men nå har altså junior versjonen kommet, og jeg greier meg fint med den.

For deg som har vært borti cuttlebug, så er det omtrent den samme størrelsen på plater og matter, unntaket er at her får man en del mer - og den er elektrisk.

Jeg har pakket ut de ulike plater og matter, men du kan se på teksten hva du får med.

I esken kom også disse to her. En embossing folder i 3D, og et sett med dies. Disse er en ekstra bonus i esken, og disse får man ikke kjøpt løse.

Så. Greide den jobben da?

Jeg fant frem en dies jeg ikke har greid å bli venn med tidligere, maskinene jeg har fra før har ikke greid jobben med denne, selv ikke ved å sette på foam har de greid jobben, noe som er fryktelig irriterende. Når det enten ikke blir kuttet helt igjennom rundt hele, eller at papiret sitter så fast i diesen at den rives i filler når man prøver å løsne på det. Ikke mye moro.

Nå skulle jeg jo plukket ut de siste bitene, men her tok jeg skjermdump av en snap. Men ja - den gjorde jobben. Med bravour! Men jeg har «verre» dies å forsøke meg på. Kan ikke annet enn å si at jeg nå gleder meg.

I esken følger også med en veldig detaljert og fin håndbok. Som viser med tekst og bilder de ulike sandwichene for kutt og embossing. Roter man ikke bort denne så har man «oppskriftene» der. Det er til og med en egen «oppskrift» for veldig detaljerte dies. Det har jeg savnet litt før, ikke at det er noe problem å leke seg frem til det som passer, men å kunne gå rett på var ganske festlig ;-)

Nå har jeg kun hatt den i vel to timer, men foreløpig er jeg veldig veldig fornøyd. Let opp videoer på YouTube om du vil se litt mer, der ligger det hvert fall to fine videoer fra andre, hvis du vil se hva jeg finner på så legg gjerne til hobbysnap adressen min.

Jeg tror nok ikke jeg rekker å kose meg så mye med denne nå før julaften, men i romjula skal jeg nok få testet den mye mer.

Det var dagens snikreklame fra meg, for deg som måtte lure på om dette er maskinen å ha så kan jeg melde at den foreløpig ikke er å få tak i her i landet!

Det var vel noe av det første jeg undersøkte, og de jeg har vært i kontakt med har heller ingen planer om å ta den inn per nå. Det finnes jo en del gode maskiner på markedet her også.

Men får du også lyst på denne, så må den bestilles fra England. Man får med kontakt som funker bare man gir beskjed. Send meg gjerne en melding om du skulle lure på noe vedrørende denne.

Nå skal jeg rydde sofaen oppe for Nisser og andre troll. Vi tømte rett og slett hele esken på hodet i viraken.

#kreativ #kort #hobby

Håper du har en fin kveld.

BM

6

endelig fikk du den i posten :)

så fin <3

livetmitt93: Var så heldig at den kom på døra :-)) Ja nå er jeg så glad at du kan ikke tro det. Veldig godt at den endelig dukket opp. Nå slipper jeg å tenke noe mer på det :-)) Bare å begynne å bruke den.

Hvor kjøpte du den hen?? Har ikke klart å finne den med støpsel til Norge.

Mari: Har du vært så heldig å finne den her i landet i det hele tatt? Jeg søkte og leita lenge, men såvidt jeg vet er det ingen her i landet som har tatt den inn. Så jeg handlet hos merket selv, de har den med vårt støpsel =)) Beklager sent svar, glir vekk fra denne bloggen og til jernbanebrua.blogg.no =))

Hvor kjøpte du den fra?? Har lett etter den i Norge, med norsk støpsel, men har ikke funnet den.

Mari: Svarte på den forrige jeg =) Beklager igjen at det har tatt noen dager :-/

Skriv en ny kommentar